Skip to main content

Satheo draait door đŸ€Ș

Eindelijk was het dan zover, afgelopen mei kon SATHEO op reis! Na een lange droom om on-the-go maaltijden te leveren op een te gekke manier, werd de ME-foodtruck realiteit! Door een stoere ME-bus om te toveren tot dé foodtruck van SATHEO ging er een wereld open. Zo brengen wij het feestje naar jullie!

Ook wij hebben de effecten van Corona gevoeld. Festivals en evenementen stonden ‘on hold’ maar vanaf juli, wanneer alles langzaam weer opstartte stond Satheo maar liefst 3 maanden volop te draaien. Van privĂ© feestjes tot aan zakelijke evenementen maar ook op de volgende festivals: Boulevard, Paaspop, Nirwana, Paard in het Park Den Haag en Down Town Rotterdam. Daarnaast hebben we er een feestje van gebouwd op campings, terrassen en cafĂ©s. Wat hebben wij er van genoten!

Satheo op je festival

De ME-bus is volledig ingericht om op pad te gaan en productie te draaien voor maar liefst 180 menu’s per uur. Daar zijn we reuze trots op, een prachtig begin van 2021. Na velen positieve reacties over Satheo’s logo, het concept en de bus is Satheo niet meer te stoppen.

De feestdagen komen er aan!

Ook bereidt Satheo zich voor op de feestdagen. Van kerstborrels tot oud- en nieuw (bedrijfs-) feestjes, de super vette ME-bus en het leukste personeel wacht in pracht en praal om jullie allen weer te kunnen voorzien van een verrukkelijke en feestelijke maaltijd. SATHEO, alle gekheid op een stokje!

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van data en mogelijkheden bel Theo van Dungen op 06 21253565 of mail naar allegekheid@satheo.nl.

We weten niet wat Corona ons gaat brengen maar we gaan uit van het positieve. Heb je dus vragen of wil ook jij iets origineels dan ben je op het juiste adres voor Satheo!

 

Te gekke groeten,

Theo

Leave a Reply