Skip to main content

De stokburger

Is het een burger? Is het een worstenbroodje? Nee, het is natuurlijk SATHEO’S Stokburger! Een feestje op een stokje. Een verrassende smaaksensatie van ambachtelijk rundvlees in een krokant broodje met een kleine pit, maar niet te pittig. Om je vingers bij af te likken!

De stokburgers zijn er in meerdere afmetingen zodat deze passend gemaakt kan worden voor elke gelegenheid. De Reuze Stokburger met 75 gram rundvlees, als lunchgerecht maar ook als hoofdgerecht. Of de Mini Stokburger met 25 gram rundvlees. Perfect als snack uit het vuistje of als lichte lunch. Ook hebben we hét perfecte tapasgerechtje: de Borrelbonbon burger. Voor bij de borrel, maar ook bij de koffie en op een borrelplank of om mee rond te gaan in een gezelschap. Nu kan het feestje écht beginnen.

De Stokburgers zijn al verkrijgbaar bij de Plus in Schijndel en bij Broodjeszaken Lekker in Den Bosch.

U kunt er ook voor kiezen om onze SATHEO Mix Grill op het menu te zetten. Deze bestaat uit 3 heerlijke stokjes gemarineerd varkenshaasje, kippendij en buikspek, uitgebreid met een stokje aardappeltjes en of groentes, iets wat u in de eigen keuken verder kunt bereiden. Alle gekheid op een stokje!

Wilt u ook versteld staan van dit smaakspektakel en onze Satheo producten verkopen of op de kaart zetten? Neem dan snel contact met ons op.

Bel ons
Mail ons