Skip to main content

Hét recept voor een glimlach

Over de mogelijkheden

Satheo biedt goed, lekker, apart, uniek én betaalbaar eten voor iedere gelegenheid. Van bedrijfsfeest tot luxe kerstdiner, van festival tot receptie, bruiloft of tuinfeest. Ook workshops voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of bedrijfsuitjes zijn mogelijk. De rode draad: het eten moet op een stokje zitten. Stokvis, stokbrood, stokpaardje of zelfs eierstokken: alle gekheid op een stokje!

Vlees, vis of vega

Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij prikken het aan een stokje. Vlees, vis, vega, groente, fruit, eieren, meloen met ham, mixed grill… You name it! Daarnaast zijn onze menu’s uit te breiden met de cocktheo-bar: een keuze aan cocktails met of zonder alcohol, opgeleukt met een fruitspiesje. Lekker, kwalitatief, origineel en gewoon leuk! Een feest met Satheo is dan ook hét recept voor een glimlach.

Een greep uit de mogelijkheden:

Lunch

Van linke soep tot stokburger: alles voor een overheerlijke én originele lunch! Vegetarisch of met een goede hamburger, het kan allemaal! Als het maar lekker is!

Meer info

Broodjes

Lunch of late hap? De broodjes met een enkel stokje saté lenen zich er uitstekend voor! Snel en gemakkelijk, maar vooral erg lekker.

Meer info

Menu’s

De traditionele Satheo-menu’s bestaan uit een (combi)keuze van drie stokjes met vlees, vis, vega, groente, aardappeltjes, rijst en nog veel meer! Deze hebben we tot een compleet menu aangevuld met broodjes, saus en kroepoek. Smakelijk!

Meer info

Tapas

Ideaal om rond te serveren tijdens feestjes, partijen, recepties en (bedrijfs)borrels: de tapas van Satheo. Een breed scala aan lekkere kleine hapjes op een stokje.

Meer info

Het oog wil ook wat!

Ook aan de uitstraling op bijvoorbeeld festivals en feesten, besteedt Satheo de nodige aandacht. Zo is onze stoere mobiele keuken, gebouwd in een ME-bus, vaak een echte eyecatcher. Ook een leuke BBQ-aanhangwagen of partytent behoort tot de mogelijkheden. Geef je een feest in een bepaald thema? Daar passen we ons graag op aan. Elk idee is voor ons een leuke uitdaging. Wij horen graag wat jouw ideeën zijn!

Alles kan, als het maar leuk is

Bij Satheo houden we wel van een goed feestje, een grapje en een uitdaging. Daarom denken we graag met je mee over de manier waarop we jouw bijeenkomst nóg gezelliger kunnen maken. Ook als je een gekke of aparte vraag hebt op het gebied van catering, kun je dus bij ons terecht. Alle gekheid op een stokje? Neem gerust contact met ons op!

Wil je ook wat gekheid op een stokje toevoegen aan jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op