Skip to main content

Festivalmenu

Overheerlijke Satheo-menu’s voor vrijwel iedere gelegenheid! Op basis van je wensen en het evenement, stellen we een menu samen dat bestaat uit drie tot zes verschillende stokjes. Dat doen wij in samenspraak met jou, of je doet dit als organisatie of ‘feestgever’ zelf. Van een volledig ‘vlees-menu’ met rund, varken of kip tot juist compleet vega(n): met balletjes, groente, vegetarische kip, halloumi-kaas enzovoorts! Of maak naar eigen inzicht een mix van vlees, vis, vega(n), aardappels, groenten en meer. De keuze is aan jou! Wij staan bovendien altijd open voor jouw suggesties: heb je gekke ideeën of afwijkende wensen? Geef ze gerust aan, wij denken graag mee!

Dit is ons basis festivalmenu, 3 stokjes naar keuze: varkenshaas, buikspek, kippendij (halal), vega(n) ballen, groente of aardappeltjes. Aan te passen naar 1, 2, 4 of 5 stokjes.

Nadat we samen een keuze hebben gemaakt in wat je aan wilt bieden, gaan wij voor je aan de slag. Op de dag van je evenement zorgen we dat er van alles voldoende is, en kunnen je gasten hun eigen menu samenstellen. Zij kiezen dan drie Satheo-stokjes uit het aanbod dat je als organisatie hebt bepaald. Dit aanbod geven we overzichtelijk weer met borden of eventueel via een bestel-app.

Dit menu wordt opgediend met kroepoek, een heerlijk broodje op een stokje en keuze uit diverse sauzen, zoals saté, salsa of teriyaki. Op die manier maken we er een feestje van, voor iedere lekkerbek!

Verzorg je een lunch? Dan behoort ook soep op een stokje tot de vele mogelijkheden! Vraag ons gerust om meer informatie.

Bel ons
Vraag offerte aan