Skip to main content

Tapas

De tapas van Satheo bieden een verrassend breed scala aan lekkere, kleine hapjes; bijna alles kan namelijk op een stokje! Onze tapas worden gemaakt met de beste ingrediënten. Ze zijn bovendien niet alleen lekker, maar ook erg origineel en mooi opgemaakt. Onze tapas bestaan uit één of twee kleine hapjes op een stokje en zijn tongstrelend, als een soort amuse. We bieden zowel vlees- en vis- als vega-varianten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het!

Bij onze tapas kun je je fantasie haast onbeperkt de vrije loop laten! Wat dacht je bijvoorbeeld van sandwich gebakken ei, eendenborst met kwartelei, pittige eierstokjes, gamba’s met druif en ananas, kaas met vlees, halloumi-kaas met dadel, komkommer met kruidenkaas en zalm, fruit gedompeld in chocolade, brood met haring en uitjes… of één van de vele andere mogelijkheden? De keuze is aan jou!

Receptie, opening, feestavond… wij komen graag een extra glimlach bezorgen op jouw evenement! Je kunt onze tapas bestellen en door ons laten bezorgen of ervoor kiezen om de tapas door ons te laten serveren. We maken de tapas dan ter plekke en serveren deze rond. Onze gezellige tapas-schalen zijn te bestellen vanaf 25 personen. Kies je voor bestellen en bezorgen, dan bestaan de schotels die wij brengen uit koude (maar overheerlijke) tapas. Maken we de tapas ter plekke, dan kunnen we deze in onze ME-foodtruck of in jouw eigen keuken bereiden. We serveren in dat geval zowel warme als koude tapas. Neem contact op voor meer informatie!

Bel ons
Vraag offerte aan