Skip to main content

Hét recept voor een glimlach

Over de mogelijkheden

Satheo biedt goed, lekker, apart, uniek én betaalbaar eten voor iedere gelegenheid. Van bedrijfsfeest tot luxe kerstdiner, van festival tot receptie, bruiloft of tuinfeest. Ook workshops voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of bedrijfsuitjes zijn mogelijk. De rode draad: het eten moet op een stokje zitten. Stokvis, stokbrood, stokpaardje of zelfs eierstokken: alle gekheid op een stokje!

Vlees, vis of vega

Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij prikken het aan een stokje. Vlees, vis, vega, groente, fruit, eieren, meloen met ham, mixed grill… You name it! Daarnaast zijn onze menu’s uit te breiden met de cocktheo-bar: een keuze aan cocktails met of zonder alcohol, opgeleukt met een fruitspiesje. Lekker, kwalitatief, origineel en gewoon leuk! Een feest met Satheo is dan ook hét recept voor een glimlach.

Een greep uit de mogelijkheden:

Festivals

Een blikvanger op ieder evenement: de ME-bus, omgebouwd tot foodtruck, van Satheo! Tof om te zien en sfeer-verhogend. In onze bus bereiden we betaalbare, kwalitatieve en erg lekkere broodjes en Satheo-menu’s!

Meer info

Feesten

Een blikvanger op ieder evenement: de ME-bus, omgebouwd tot foodtruck, van Satheo! Tof om te zien en sfeer-verhogend. In onze bus bereiden we betaalbare, kwalitatieve en erg lekkere broodjes en Satheo-menu’s!

Meer info

Camping & Café

Heb je een camping, café of speeltuin en organiseer je een speciaal middagprogramma, live muziek of een (klein) festival op je terrein? Satheo komt graag langs met lekker, betaalbaar én uniek eten!

Meer info

Bedrijven

Een bedrijfsfeestje, borrel of gewoon het weekend lekker inluiden? Wij komen graag langs om het nóg gezelliger te maken. Voor een speciale gelegenheid óf op een vaste dag op je terrein.

Meer info
Receptie Satheo

Recepties

Zakelijk of privé, chic of stoer, luxueus of origineel: iedere receptie wordt leuker en lekkerder met Satheo. Of het nu een bedrijfsreceptie is of je huwelijksreceptie, we denken graag met je mee! Als het maar op een stokje zit!

Meer info
Diner Satheo

Diner

Lekker niks doen en alleen maar genieten. Als Satheo bij je thuis komt, dan is een topdiner gegarandeerd. Vijf, zes of zeven gangen, klaargemaakt vanuit de Satheo-truck bij je thuis, vanaf tien personen. Met dagverse, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten én een (zeer) originele invulling: alles op een stokje!

Meer info

Het oog wil ook wat!

Ook aan de uitstraling op bijvoorbeeld festivals en feesten, besteedt Satheo de nodige aandacht. Zo is onze stoere mobiele keuken, gebouwd in een ME-bus, vaak een echte eyecatcher. Ook een leuke BBQ-aanhangwagen of partytent behoort tot de mogelijkheden. Geef je een feest in een bepaald thema? Daar passen we ons graag op aan. Elk idee is voor ons een leuke uitdaging. Wij horen graag wat jouw ideeën zijn!

Alles kan, als het maar leuk is

Bij Satheo houden we wel van een goed feestje, een grapje en een uitdaging. Daarom denken we graag met je mee over de manier waarop we jouw bijeenkomst nóg gezelliger kunnen maken. Ook als je een gekke of aparte vraag hebt op het gebied van catering, kun je dus bij ons terecht. Alle gekheid op een stokje? Neem gerust contact met ons op!

Wil je ook wat gekheid op een stokje toevoegen aan jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op