Skip to main content

Bedrijven

Feestje, jubileum, receptie, iets te vieren of ‘gewoon’ een keer iets extra’s doen voor je medewerkers of klanten? Satheo is hét recept voor een glimlach. Wij zijn je graag van dienst bij speciale gelegenheden. Dit doen we al vanaf 30 personen.

Vlees, vis, groenten, vega(n) of een mix hiervan… bij een lunch met Satheo-menu maken je medewerkers zelf de keuze uit een breed scala aan overheerlijke gerechten op een stokje. Of ze kiezen voor een broodje met vlees of vega(n): voor ieder wat wils!

Complete (personeels)feesten

Geef je een feest voor klanten of medewerkers? Dan verzorgen wij ook graag het complete feest voor je! We komen dan niet alleen met onze tot foodtruck omgebouwde ME-foodtruck of BBQ-aanhangwagen, maar verzorgen desgewenst ook het podium, de tent, artiesten, de drank (waaronder bijvoorbeeld ook onze Cocktheo: een verfrissende cocktail met of zonder alcohol, aangekleed met een stokje met fruit) en nog veel meer! Met onze jarenlange ervaring in de festivalwereld, hebben we de juiste connecties, die we graag voor je inschakelen. Alles met het motto: alle gekheid op een stokje! Wat daar precies onder valt? Dat bespreken we graag me jou, zodat je een feest kunt geven dat zich in alle opzichten onderscheidt.

Bel ons
Vraag offerte aan