Skip to main content

Diner

Een compleet diner aan huis, waarbij we je helemaal ontzorgen en in de watten leggen? Wat een heerlijk idee! Bij Satheo brengen we niet alleen pure verwennerij in je eigen vertrouwde omgeving, maar ook lol en een glimlach! Onze gerechten zijn zalig en exclusief, maar ook uniek opgemaakt: alles op een stokje!

Wij bieden vier- tot zelfs tiengangendiners, al vanaf acht personen. Indien gewenst nemen we alles zelf mee: onze ME-bus die verbouwd is tot foodtruck is van alle gemakken voorzien en dient als keuken op wielen, waarin we graag bij jou voor de deur je diner bereiden. Het enige wat we dan nodig hebben, is stroom! Natuurlijk kunnen wij ook in je eigen keuken alles klaarmaken, waarbij we uiteraard ook het opruimen voor onze rekening nemen. De keuze is aan jou!

Samen met een chefkok bereiden we ter plekke de lekkerste gerechten. Uiteraard zit alles op een stokje… of het is net van een stokje gevallen! Zelfs de soep en de rijst serveren wij op een stokje. Samen met jou stellen we, op basis van jouw en onze ideeën, een ideaal menu samen. Van amuse tot koude en warme voorgerechten, soep, tussengerecht (spoom), hoofdgerechten met vlees, vis of vega, nagerechten, smeltende kazen en koffie met bonbon: het kan ons niet gek genoeg zijn, wij rijgen alles aan een stokje!

Bel ons
Vraag offerte aan