Skip to main content

‘Every superman needs a Robin’. En zo ook ons Satheo! Dit keer in de vorm van een stoere gepantserde ME truck. Ons pareltje van een stoere Mercedes Benz 614D die maar liefst 4800 kg zwaar is, rolt vrolijk door het land en gaat al feestend en grillend festivals, zakelijke evenementen, feestjes, campings en de gezelligste terrassen af om de lekkerste grill en BBQ- gerechten op een stokje te serveren. Een foodtruck aan huis of op festival, voor kleine- en grotere groepen (20-5000), voor kleine- en grote eters. Iedereen is welkom bij Satheo’s Foodtruck!

Een historie van krachtpatser

Voorheen weerde deze stoere truck zich als team member van de politie tegen hevige protesten zoals de Krakersrellen in Amsterdam in de jaren ’80. Inmiddels is de ME-bus met pensioen en is het een ware partner in crime van het creëren van hartelijk eten op een stokje en het verzorgen van een grote lach op ieders gezicht! 

Elke dag een feestje in Satheo’s foodtruck

Er gaat geen dag voorbij in deze foodtruck te Noord-Brabant waar het Satheo Team geen feestje voor elkaar krijgt voor de hongerige maag. Want met een Satheo stokje in de hand kom je door heel het land. Satheo, alle gekheid op een stokje!

Satheo is where you want to eat!

Satheo’s Foodtruck komt uit Schijndel maar we zitten door heel Noord Brabant, van Eindhoven naar Den Bosch, Helmond, Tilburg, Veghel, Uden You name it maar natuurlijk ook Buiten Brabant van Utrecht tot Amsterdam, Rotterdam, geen enkel probleem wij komen naar u toe! Alles is mogelijk in goed overleg. Neem dus snel contact op met Satheo en ook jij viert dit smakelijke feestje met ons mee!