Skip to main content

SCHIJNDEL | De Schijndelse ondernemer Theo van den Dungen verkoopt allerlei lekkere dingen op een stokje vanuit zijn foodtruck als Satheo. Na, ondanks de corona, een super goede eerste zomer waar hij op festivals, feesten, campings, cafés, bedrijfsborrel, terrastuinen heeft gestaan, gaat hij nu ook naar de supermarkt met zijn nieuwste creatie de stokburgers.

De stokburger is een door Theo eigengemaakte hamburger op een stokje. Een heerlijk broodje met een worstje van 100%rundergehakt, gemarineerd en met een worstenbrood beslag eromheen gedraaid waarop een beetje pittige saus zit met sesamzaad en kaas. Dit alles op een stokje.

De burgers op een stokje komen in de uitvoeringen reuze of mini, mooi in een aluminium schaaltje wat je zo in de oven kunt schuiven.

De Plus in Schijndel heeft de aftrap voor de verkoop van dit unieke broodje. Op Vrijdag 15 oktober van 10.30 tot 17.00u en op zaterdag 16 oktober van 9.00 tot 15.30u staat Theo zelf in de winkel waar je deze broodjes kunt proeven en kopen. Buiten deze dagen zijn natuurlijk de broodjes ook te koop. “Heerlijk voor tussen de middag maar mijn moeder serveert ze ook als avondmaaltijd met een salade erbij! En de gasten zijn wild enthousiast”, aldus de enthousiaste bedenker.

Bron: mooischijndel

Leave a Reply