Skip to main content

Theo van den Dungen is begonnen met zijn onderneming Satheo, een foodtruck waaruit hij met zijn mobiele BBQ eten serveert. 

“Het zijn rare tijden. Tijden waarin vooruit kijken soms moeilijk is. Toch is vooruit kijken precies wat ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Een half jaar geleden besloot ik namelijk mijn droom te volgen en Satheo te starten.” Met Satheo serveert hij vanuit zijn tot foodtruck omgebouwde ME-bus of vanaf zijn mobiele barbeque eten. “Natuurlijk alles op een stokje!”

Alle gekheid van een stukje

Zijn idee achter Satheo? “Deze vreemde tijd gaat weer voorbij, en dan kunnen we weer volop genieten van het leven. Dus laten we samen alvast vooruit plannen en kijken en het leven na corona een beetje mooier, gezelliger, lekkerder én gekker maken.” Van den Dungen serveert alles op een stokje: “Vlees, vis, groenten, vega, eieren, rijst en soep. Zelfs een compleet menu.”

Van sweet sixteen tot groot festival

Het aanbod is volgens Van den Dungen naar wens samen te stellen. Zo serveert hij ook luxe broodjes, satheo’s, menu’s, tapas, luxe diners en cocktails. “Feestje, café, bedrijfslunch, receptie, bruiloft, thuisdiner, sweet sixteen party of groots festival… voor iedere gelegenheid serveer ik eten dat niet alleen heerlijk smaakt, maar dat ook uniek geserveerd is en waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.”

Satheo is te boeken op evenementen en bijeenkomsten vanaf 50 personen. Privédiners (thuis voor je koken vanuit zijn foodtruck) wordt aangeboden vanaf 10 personen. “Neem voor andere aantallen gerust even contact met mij op!”

Bron: Entertainment Business