Skip to main content

SCHIJNDEL | Uiteindelijk hebben 750 mensen uit Schijndel en omstreken kunnen genieten van een Paaspop XS festival. Onder hen was ook de Schijndelse foodtruckondernemer Theo van den Dungen, oftewel Sathéo, een toepasselijke naam.

“Ik was super blij dat ik als beginnend foodtruckondernemer en als Schijndellaar op Paaspop XS mocht staat met mijn omgebouwde ME foodtruck. Eindelijk kon ik per 1 mei al rustig beginnen en zit ik nu al twee maanden vijf á zes dagen per week vol. De meeste kleine klusjes, bedrijfsborrels, feestjes, camping, cafés en kleine festivals tot 750 man, zoals Paaspop afgelopen weekend. Wat was het mooi en wat was iedereen uitgelaten en blij! Het weer was natuurlijk perfect, het heeft zo moeten zijn met al die toestanden van wel of niet doorgaan”, is Theo nog steeds door het dolle.

Paaspop zat lang in onzekerheid. Even leek heel Nederland een ‘Summer of Love’ vol festivals in te gaan, maar door het debacle van ‘Dansen met Jansen’ ging dat alsnog niet door. Een streep door de rekening, maar Paaspop liet zich niet uit het veld slaan en kwam met Paaspop XS op de proppen. Dat vindt ook Theo heel knap. “Iedereen die in de evenementensector werkt, gaat eraan kapot. Ze hebben geen idee hoe dit voelt. Elke keer weer vol erin gaan en dan tegenslag na tegenslag. Schitterend wat Paaspop toch nog heeft gedaan om in een week tijd deze uitgave van Paaspop XS neer te zetten. Zaterdag voor 750 gelukkige bezoekers en zondag hoofdzakelijk voor omwonenden, toeleveranciers, werkers en aanhang om iets terug te doen en een mooi feestje neer te zetten. Heel mooi intiem en super gezellig. Ik ben super blij en trots dat ik hier aan heb mogen bijdragen.”

Bron: Mooi Schijndel