Skip to main content

Wat vind jij?

Ons portfolio vol reacties

Wij kunnen hier wel van alles over onszelf roepen, maar neem het vooral niet alleen van ons aan! Lees de reacties van anderen en bekijk onze foto’s. Of laat hieronder je eigen reactie of ideeën achter.

Wat onze gasten zeggen..

Afgelopen weekend op het Ribs en Blues festival een paar stokjes bij Theo gegeten. In een woord geweldig, je proeft gewoon dat er veel aandacht aan is besteed. De passie voor lekker eten spat er vanaf. Gewoon een aanrader.

Arien Branderhorst

Theo biedt super lekker sateetjes waaronder ook vegetarische varianten. Wat alles afmaakt is zijn prettige persoonlijkheid en uitstekende service. Zijn stoere foodtruck was een feestelijke eyecatcher op ons event!

Corinne Der Kinderen

Satheo (Theo) is buiten zijn foodtruck een geweldige entertainer. Top vent! En het eten is natuurlijk ook erg lekker!

Jonne van Dijk

SATHEO wat een topper! Ben je op zoek naar een fantastische foodtruck voor bedrijfsfeest of evenement, dan ben je bij SATHEO aan het juiste adres! Je haalt een begrip in huis. De creativiteit van de naam, de uitstraling van de foodtruck, de passie en bevlogenheid en de kwaliteit van het eten alsmede de creativiteit in de menukaart maakt SATHEO tot een begrip!

Receptie VBS

Satheo verzorgde de catering tijdens een evenementje bij ons in Hapert. De linke soep & de saté was heerlijk. Sa-Theo is super enthousiast en denkt mee in je wensen. Voor herhaling vatbaar!

HAPERT Aanhangwagens

Theo heeft op zeer korte termijn een lunch voor ons bedrijf geregeld. Super lekker en tot in de puntjes verzorgd!

Carla Ruijgrok

Kei leuk concept en lekker eten! Fijn dat je verschillende combinaties kunt maken en zowel kleine als grote honger kunt stillen!

Marlien Flipse

Gezellig boel met Satheo, heerlijk gegeten, naast de mixed grill waren vooral de groenten op stok favoriet. Bedankt Satheo! Voor herhaling vatbaar!

Henny Wijgergangs

Wat jij aan ons kwijt wil

Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-21253565 door hier te klikken.

Nog meer gekheid op een stokje

Doe es gek! En maak je dag een beetje leuker met alle gekheid op een stokje!

Klik hier